- У Туреччині - це манти, фаршировані пряним м'ясом, подаються з соусом з паприки і йогуртом
- У Китаї - це цзяоцзи або вонтони (різновид пельменів)
- В єврейській кухні - креплах, невеликі галушки з начинкою з рубленого м'яса або будь-якою іншою начинкою, звареної на курячому бульйоні
- У Середній Азії - шішбарак, вироби з тіста, фаршировані шматочками м'яса і спецій, приготовані в йогурті
Складові:
Посуд - Z- 2440
- 500 гр свіжих тортеліні з сирною начинкою (або будь-які інші вироби з тіста з сиром)
- свіжі трави - чебрець, базилік, петрушка, цибуля
- 200 гр креветок, мідій
- кілька зубчиків часнику
- 500 гр томатів черрі
- 100 гр молодого шпинату
- рубана паприка
- 4 ст. ложки оливкової олії
- 100 мл білого вина
Покладіть мідії в холодний посуд, додайте томати, часник, креветки, тортеліні, 100 мл білого вина і зверху покладіть листя шпинату. Накрийте посуд кришкою і готуйте 5 хвилин при температурі 160 °, зменшіть температуру нагрівання до 90 ° C і готуйте ще 10 хвилин.
Після закінчення 15 хвилин приготування при низькій температурі, приберіть нагрів і залиште посуд на плиті ще на кілька хвилин. Страва буде готуватися від вихідного тепла і вбирати всі аромати морепродуктів. Таким чином, ви збережете аромат, вітаміни і мінерали і, тим самим, уникнете появі токсинів у вашій їжі. І все це завдяки унікальній технології приготування Zepter.
Прикрасьтестраву свіжими травами і перед подачею полийте оливковою олією холодного віджиму.
Подавайте блюдо в тарілках колекції Флора.