Shopping cart icon

Тортелліні з морепродуктами

Тортелліні з морепродуктами
Тортелліні можна подавати в якості смачної та вишуканої вечері для будь-якої події. Це італійське блюдо, яке популярне і за межами країни. Існують аналогічні страви і в інших країнах з іншими назвами:
  • У Туреччині - це манти, фаршировані пряним м'ясом, подаються з соусом з паприки і йогуртом
  • У Китаї - це цзяоцзи або вонтони (різновид пельменів)
  • В єврейській кухні - креплах, невеликі галушки з начинкою з рубленого м'яса або будь-якою іншою начинкою, звареної на курячому бульйоні
  • У Середній Азії - шішбарак, вироби з тіста, фаршировані шматочками м'яса і спецій, приготовані в йогурті
Ми пропонуємо приготувати ці страви в посуді Zepter. У посуді колекції Masterpiece Cookware завдяки чудовому металу 316L від Zepter, передовим технологіям і інноваційному дизайну, можливо варити без додавання води і смажити без додавання олії; при цьому в їжі зберігаються її поживна і біологічна цінність (вітаміни, мінерали, білки, мікро- і макроелементи). Така їжа містить менше калорій і шкідливих речовин, вона корисніша і смачніша. Приготування їжі в багатофункціональному посуді колекції Masterpiece Cookart економить енергію, продукти, час і гроші і, що найважливіше, зберігає ваше здоров'я.

Складові:
Посуд - Z- 2440
- 500 гр свіжих тортеліні з сирною начинкою (або будь-які інші вироби з тіста з сиром)
- свіжі трави - чебрець, базилік, петрушка, цибуля
- 200 гр креветок, мідій
- кілька зубчиків часнику
- 500 гр томатів черрі
- 100 гр молодого шпинату
- рубана паприка
- 4 ст. ложки оливкової олії
- 100 мл білого вина

Покладіть мідії в холодний посуд, додайте томати, часник, креветки, тортеліні, 100 мл білого вина і зверху покладіть листя шпинату. Накрийте посуд кришкою і готуйте 5 хвилин при температурі 160 °, зменшіть температуру нагрівання до 90 ° C і готуйте ще 10 хвилин.
Після закінчення 15 хвилин приготування при низькій температурі, приберіть нагрів і залиште посуд на плиті ще на кілька хвилин. Страва буде готуватися від вихідного тепла і вбирати всі аромати морепродуктів. Таким чином, ви збережете аромат, вітаміни і мінерали і, тим самим, уникнете появі токсинів у вашій їжі. І все це завдяки унікальній технології приготування Zepter.

Прикрасьтестраву свіжими травами і перед подачею полийте оливковою олією холодного віджиму.
Подавайте блюдо в тарілках колекції Флора.

Опубліковано: 12.03.2018 1:06:28 від Zepter International | з 0 коментарями
Цептер Україна 
Поділитися на: