Відбивні з телятини
Телятина особливо популярна у французькій і італійській кухні. Неймовірно пісна і ніжна вирізка, яка містить білки, фосфор, цинк, селен, мідь і вітаміни. Менш калорійна, ніж яловичина, свинина і баранина, телятина має більш низький вміст жиру, що робить її ідеальним білком для більш строгих дієт.
Ми урізноманітнимо відбивні ароматною сумішшю з песто і сирів, і подамо до них овочі для збалансованої страви. Щоб домогтися ефекту гриля, ми будемо використовувати наш овальний Гриллер Zepter Z-V3025Z.
Їжа, приготована в посуді Zepter Masterpiece, зберігає всі свої природні аромати, смаки, поживні і біологічні цінності і готується здоровим способом - без додавання будь-яких масел, жирів або води. Завдяки нержавіючій сталі 316-L, з якої виготовлений наш посуд, під час процесу приготування не виділяються токсичні або канцерогенні речовини.
Складові:
- 300 г телячих відбивних;
- 40 г цукіні;
- 30 г томатів;
- 40 г гарбуза;
- 50 г спаржі;
Суміш спецій і сирів:
- 10 г гарбузової муки;
- 10 г пармезану;
- 30 г песто;
- 10 г м'якого коров'ячого сиру.
Приготування:
Змішайте пармезан, м'який сир, гарбузову муку і песто за допомогою міксера MixSy®
Накрийте овальний гриль Z-V3025Z кришкою і нагрівайте його до 240 ° C протягом двох хвилин.
Як тільки гриль розігрівся, викладіть на нього відбивні без додавання масла, солі або приправ.
Накрийте кришкою і понизьте температуру до 90 ° C, потім смажте відбивні протягом 5 хвилин з кожного боку.
Додайте помідори черрі, спаржу, цукіні і гарбуз в гриль. Викладіть суміш з песто і сиру на відбивні з одного боку.
Накрийте гриль і готуйте ще 20 хвилин при температурі 90 ° C.
Подавати в порцеляні Rio Gold або на обробній дошці Felix® від Zepter.
Порада: подавайте відбивні з домашнім соусом сальса, чімічуррі або чилі для додаткового смаку і аромату!
Шеф-кухар Петра Герич