Shopping cart icon

Рис з креветками і спаржею

Рис з креветками і спаржею
Морепродукти є неймовірним джерелом Омега-3 жирних кислот і білків, тому ми будемо використовувати креветки в нашому різотто. Сьогодні, однак, ми зосередимося на спаржі. Часто спаржа не береться до уваги як інгредієнт. Вона багата на вміст кальцію, калію, магнію, фосфору, заліза і цинку. Така кількість поживних речовин в поєднанні з тим, що спаржа вважається сечогінним засобом, робить її відмінним дезінтоксікантом для організму.

Вона також сприяє очищенню крові, робить позитивний вплив на наднирники, сечовий міхур і печінку. Її рекомендується включати в харчування кожному, хто страждає від діабету - здорове і смачне доповнення в ваш раціон!

Щоб підсилити аромат нашого різотто, ми також використовували песто, приготований заздалегідь, який помістили в наш контейнер VacSy®. Завдяки своїй унікальній системі вакуумування, в VacSy® можна зберегти свіжість їжі до двох разів довше.

Ця вишукана страва готується всього за 15 хвилин, завдяки нашій посуді Masterpiece®.
Крім забезпечення короткого часу приготування, їжа, приготована в посуді Zepter, зберігає свій природний аромат, смак, поживну і біологічну цінність і готується здоровим способом - без додавання будь-яких  жирів або води. Завдяки нержавіючій сталі 316-L, з якої виготовлений наш посуд, під час процесу приготування не утворюються токсичні або канцерогенні речовини.

Складові: (4 порції)
- 4 склянки (240 г) рису
- 8 склянок (450 мл) рибного бульйону
- 500 г креветок
- 100 г спаржі
- Песто
- Тертий сир

Приготування
• Помістіть рис в сотейник Zepter Z-2440
• Увімкніть індукційну плиту на низьку температуру 90 ° C і злегка підсмажуйте рис протягом 2 хвилин
• Додайте рибний бульйон і креветки. Накрийте кришкою і варіть протягом 10 хвилин при низькій температурі 90 ° C
• Додайте спаржу, песто і тертий пармезан. Помішуйте до готовності
• Подавайте в порцеляні FLORA (ФЛОРА)

 Смачного!
 Шеф-кухар Петра Герич

Опубліковано: 03.09.2018 12:33:33 від Zepter International | з 0 коментарями
Цептер Україна 
Поділитися на: