Рис з креветками і спаржею
Вона також сприяє очищенню крові, робить позитивний вплив на наднирники, сечовий міхур і печінку. Її рекомендується включати в харчування кожному, хто страждає від діабету - здорове і смачне доповнення в ваш раціон!
Щоб підсилити аромат нашого різотто, ми також використовували песто, приготований заздалегідь, який помістили в наш контейнер VacSy®. Завдяки своїй унікальній системі вакуумування, в VacSy® можна зберегти свіжість їжі до двох разів довше.
Ця вишукана страва готується всього за 15 хвилин, завдяки нашій посуді Masterpiece®.
Крім забезпечення короткого часу приготування, їжа, приготована в посуді Zepter, зберігає свій природний аромат, смак, поживну і біологічну цінність і готується здоровим способом - без додавання будь-яких жирів або води. Завдяки нержавіючій сталі 316-L, з якої виготовлений наш посуд, під час процесу приготування не утворюються токсичні або канцерогенні речовини.
Складові: (4 порції)
- 4 склянки (240 г) рису
- 8 склянок (450 мл) рибного бульйону
- 500 г креветок
- 100 г спаржі
- Песто
- Тертий сир
Приготування
• Помістіть рис в сотейник Zepter Z-2440
• Увімкніть індукційну плиту на низьку температуру 90 ° C і злегка підсмажуйте рис протягом 2 хвилин
• Додайте рибний бульйон і креветки. Накрийте кришкою і варіть протягом 10 хвилин при низькій температурі 90 ° C
• Додайте спаржу, песто і тертий пармезан. Помішуйте до готовності
• Подавайте в порцеляні FLORA (ФЛОРА)
Смачного!
Шеф-кухар Петра Герич