Органічну курку варто включити в більшість дієт. Вона багата вітамінами А і В, в ній менше жиру, ніж в яловичині і свинині. Додайте трохи овочів і отримаєте збалансовану страву: корисні калорії, вітаміни і мінерали. Коли справа доходить до покупки м'яса, важливо те, де ви його купуєте. Курка, яка перебувала на вільному вигулі, - завжди кращий вибір.
Коли ви купили корисні інгредієнти, прийшов час перейти до приготування здорової їжі!
Наш багатофункціональний посуд з колекції Masterpiece - Wok - ідеально підходить для приготування азіатської кухні. Як і весь наш посуд, вона виготовлена з нержавіючої сталі 316L і має тришарове термоакомулююче дно, яке дозволяє готувати при більш низьких температурах, без появи канцерогенних речовин. Крім того, немає необхідності додавати додатково воду або жири!
ІНГРЕДІЄНТИ (на 4 порції)
- 500 г курки
- ½ червоного перцю
- ½ зеленого перцю
- 1/3 ананаса
- ½ цукіні
- ½ склянки не солоного арахісу
- 2 чашки рису
- 4 чашки фільтрованої води з Aqueena Pro
- Сік 1 лайма
- Петрушка
Для соусу з манго (чатні)
- 1 манго
- 8-9 томатів черрі
- 30 мл меду
- 30 мл соєвого соусу
- Чилі, за бажанням
Приготування
- Використовуйте міксер MixSy®, щоб змішати інгредієнти для чатні
- Викладіть клейкий рис в холодний посуд Z-2030 і залийте фільтрованою водою з Aqueena Pro
- Увімкніть індукційну плиту і варіть при середній температурі 160 ° C протягом 5 хвилин
- Зменшіть температуру до 90 ° C і варіть ще 5 хвилин
- Вимкніть індукційну плиту і зніміть з неї посуд. Дайте рису настоятися під кришкою протягом 15 хвилин
- .Викладіть курку і додайте 200-300 мл чатні з манго в холодний посуд Wok без олії або води
- Готуйте при середній температурі 120 ° C протягом 2 хвилин
- Зменшіть температуру до 90 ° C і додайте перець, ананас, кабачок, арахіс і цибулю
- Готуйте при низькій температурі 90 ° C ще 15 хвилин
- Додайте петрушку і сік лайма
- Подавайте окремо рис і курку в порцеляні Royal Gold (Роял Голд)
Порада від Шефа: кращий спосіб оцінити правильне співвідношення клейкого рису і води - викласти рис на дно посуду, а потім накрити долонею. Налийте рівно стільки води, щоб вона покрила пальці.
Шеф-кухар Петра Герич