Shopping cart icon

Великоднє ягня під «куполом»

Великоднє ягня під «куполом»
В цьому році ми пропонуємо Вам урізноманітнити свій великодній стіл і здивувати своїх близьких смачним ягням. І звичайно ж Zepter завжди піклується про Ваше здоров'я і пропонує рецепт страви, приготованої по Zepter-правилам.

Інгредієнти (на 4 порції):
Нам знадобиться посуд Z-2850B, Q-2319.
  • Каре ягня без кісток - 1 кг
  • Яйця - 2 шт.
  • Курага - 200 гр
  • Кедрові горіхи - 50 гр
  • Безглютеновий хліб - 200 гр
  • Спеції: перець, чебрець
  • Морква - 4 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелена цибуля - 200 гр
  • Свіжий розмарин - 50 гр
  • Цукіні - 300 гр
  • Спаржа - 300 гр
  • Гарбуз - 300 гр
  • Оливкова олія - 4 ст. ложки
 
Спосіб приготування:
Використовуйте унікальну технологію Zepter для приготування Пасхального ягня без додавання солі і масла при низькій температурі.
  • Складіть курагу, кедрові горіхи, яйця і безглютеновий хліб в ємність MixSy і, використовуючи  блендер MixSy, приготуйте начинку.
  • Начиніть каре ягня отриманою масою, приправте, згорніть і обв'яжіть. Покладіть м'ясо в холодний посуд без додавання олії, солі і води. Додайте овочі: моркву, часник, зелену цибулю і розмарин.
  • Накрийте посуд кришкою і встановіть температуру 120C ° на 90 хвилин. Поставте мінімальний нагрів для створення ефекту «теплового купола».
  • Тим часом, можна приготувати овочі для гарніру. Наріжте дрібно зелену цибулю, цукіні, спаржу, гарбуз і складіть все в посуд Квадра. Готуйте овочі при мінімальному нагріві без додавання води або олії. Коли овочі будуть готові, заправте їх оливковою олією.
  • На 15 хвилин поставте посуд з м'ясом в духовку для утворення скоринки.
  • Ягня можна подавати в порцеляні BLACK & WHITE (Чорно-Білий).
Смачного!

Шеф-кухар Петра Герич

Опубліковано: 05.04.2018 22:33:08 від Zepter International | з 0 коментарями
Цептер Україна 
Поділитися на: