Інгредієнти (на 4 порції):
Нам знадобиться посуд Z-2850B, Q-2319.
- Каре ягня без кісток - 1 кг
- Яйця - 2 шт.
- Курага - 200 гр
- Кедрові горіхи - 50 гр
- Безглютеновий хліб - 200 гр
- Спеції: перець, чебрець
- Морква - 4 шт.
- Часник - 4 зубчики
- Зелена цибуля - 200 гр
- Свіжий розмарин - 50 гр
- Цукіні - 300 гр
- Спаржа - 300 гр
- Гарбуз - 300 гр
- Оливкова олія - 4 ст. ложки
Спосіб приготування:
Використовуйте унікальну технологію Zepter для приготування Пасхального ягня без додавання солі і масла при низькій температурі.
- Складіть курагу, кедрові горіхи, яйця і безглютеновий хліб в ємність MixSy і, використовуючи блендер MixSy, приготуйте начинку.
- Начиніть каре ягня отриманою масою, приправте, згорніть і обв'яжіть. Покладіть м'ясо в холодний посуд без додавання олії, солі і води. Додайте овочі: моркву, часник, зелену цибулю і розмарин.
- Накрийте посуд кришкою і встановіть температуру 120C ° на 90 хвилин. Поставте мінімальний нагрів для створення ефекту «теплового купола».
- Тим часом, можна приготувати овочі для гарніру. Наріжте дрібно зелену цибулю, цукіні, спаржу, гарбуз і складіть все в посуд Квадра. Готуйте овочі при мінімальному нагріві без додавання води або олії. Коли овочі будуть готові, заправте їх оливковою олією.
- На 15 хвилин поставте посуд з м'ясом в духовку для утворення скоринки.
- Ягня можна подавати в порцеляні BLACK & WHITE (Чорно-Білий).
Шеф-кухар Петра Герич