Курка з гірчичним соусом
Складові:
- 1 кілограм курячого філе
- Суміш перців
- Свіжі трави (зелена цибуля, коріандр)
- 100 гр. помідорів Черрі
- 2 ст. ложки Діжонської гірчиці
- 200 мл. свіжого апельсинового соку
- Паличка кориці
- 2 ст. ложки меду і свіжого Чилі за смаком
Помістіть куряче філе в холодний Гриллер (Z-V3025Z) без додавання олії. Додайте суміш перців і свіжий розмарин, нарізані помідори, гірчицю, апельсиновий сік, паличку кориці і накрийте кришкою.
Готуйте при середній температурі (160 ° C) протягом 5 хвилин, потім необхідно зменшити до мінімальної температури (90 ° C), і продовжуйте готувати ще 20 хвилин.
Відкрийте кришку і додайте мед, чилі і свіжі трави за смаком, трохи перемішайте і зніміть посуд з джерела тепла.
У цьому поєднанні можна використовувати свіжу цибулю і коріандр.
Одатково до курячого філе пропонуємо сервірувати блюдо салатом з кускусу з сезонними овочами або зеленим салатом (крес-салат, рукола і т.д.).
З посудом колекції Masterpiece від Zepter ви відкриєте нові способи приготування їжі, які раніше вважали неможливими. Поєднання чудового металу 316L від Zepter, передових технологій та дизайну дозволяє готувати без солі, варити без води і смажити без масла. Продукти збережуть свої природні аромати, смакові якості, харчову та біологічну цінність (вітаміни, мінерали, білки, мікро- і макроелементи), з меншою кількістю калорій і без небезпечних речовин. Посуд Zepter Masterpiece Cookart дозволяє економити продукти, енергію, час і гроші, а найголовніше - захищає ваше здоров'я.