Свинячі реберця в соусі барбекю
Отже, змішайте всі інгредієнти, покладіть в посуд м'ясо, і дочекайтеся того моменту, коли ви спробуєте найм'якші реберця, які ви коли-небудь пробували.
Інгредієнти (на 4 порції):
1 кг свинячих реберець
Для соусу барбекю нам знадобиться:
- 2 ст. ложки Діжонської гірчиці
- 5 ст. ложок томатної пасти (або рубаних свіжих томатів)
- в'ялені помідори
- 500 мл темного пива
- 2 перцю чилі
- тертий свіжий імбир (або корінь імбиру)
- 5 ст. ложок меду
- спеції за смаком (кмин, кумін, коріандр, кориця, чорний перець)
- соєвий соус
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти для соусу барбекю за допомогою MixSy.
Покладіть м'ясо в холодний посуд, полийте зверху соусом барбекю і накрийте кришкою.
Увімкніть середній нагрів і готуйте протягом 10 хвилин при температурі 160 ° C, далі зменшіть нагрів до 90 ° C і продовжуйте готувати реберця під кришкою ще 90 хвилин.
Періодично струшуйте посуд.
На завершення за бажанням можна зняти кришку на останніх 15 хвилинах готування, додати ще кілька ложок меду і дати зайвій рідині випаруватися.
Подавати свинячі реберця барбекю можна з овочами, приготованими в Wok або з салатом з капусти.
Шеф-кухар Петра Герич