Shopping cart icon

Курка з манго і арахісом

Курка з манго і арахісом
Якщо ви шанувальник яскравих смаків, вам сподобається наш рецепт курки з манго і арахісом! Поєднавши овочі з екзотичними фруктами і органічною куркою, ми створимо збалансовану страву, яка буде смачною і корисною.

Органічну курку варто включити в більшість дієт. Вона багата вітамінами А і В, в ній менше жиру, ніж в яловичині і свинині. Додайте трохи овочів і отримаєте збалансовану страву: корисні калорії, вітаміни і мінерали. Коли справа доходить до покупки м'яса, важливо те, де ви його купуєте. Курка, яка перебувала на вільному вигулі, - завжди кращий вибір.

Коли ви купили корисні інгредієнти, прийшов час перейти до приготування здорової їжі!

Наш багатофункціональний посуд з колекції Masterpiece - Wok - ідеально підходить для приготування азіатської кухні. Як і весь наш посуд, вона виготовлена з нержавіючої сталі 316L і має тришарове термоакомулююче дно, яке дозволяє готувати при більш низьких температурах, без появи канцерогенних речовин. Крім того, немає необхідності додавати додатково воду або жири!

ІНГРЕДІЄНТИ (на 4 порції)
  • 500 г курки
  • ½ червоного перцю
  • ½ зеленого перцю
  • 1/3 ананаса
  • ½ цукіні
  • ½ склянки не солоного арахісу
  • 2 чашки рису
  • 4 чашки фільтрованої води з Aqueena Pro
  • Сік 1 лайма
  • Петрушка

Для соусу з манго (чатні)
  • 1 манго
  • 8-9 томатів черрі
  • 30 мл меду
  • 30 мл соєвого соусу
  • Чилі, за бажанням

Приготування
  • Використовуйте міксер MixSy®, щоб змішати інгредієнти для чатні
  • Викладіть клейкий рис в холодний посуд Z-2030 і залийте фільтрованою водою з Aqueena Pro
  • Увімкніть індукційну плиту і варіть при середній температурі 160 ° C протягом 5 хвилин
  • Зменшіть температуру до 90 ° C і варіть ще 5 хвилин
  • Вимкніть індукційну плиту і зніміть з неї посуд. Дайте рису настоятися під кришкою протягом 15 хвилин
  • .Викладіть курку і додайте 200-300 мл чатні з манго в холодний посуд  Wok без олії або води
  • Готуйте при середній температурі 120 ° C протягом 2 хвилин
  • Зменшіть температуру до 90 ° C і додайте перець, ананас, кабачок, арахіс і цибулю
  • Готуйте при низькій температурі 90 ° C ще 15 хвилин
  • Додайте петрушку і сік лайма
  • Подавайте окремо рис і курку в порцеляні Royal Gold (Роял Голд)

Порада від Шефа: кращий спосіб оцінити правильне співвідношення клейкого рису і води - викласти рис на дно посуду, а потім накрити долонею. Налийте рівно стільки води, щоб вона покрила пальці.

Шеф-кухар Петра Герич

Опубліковано: 11.10.2018 5:38:28 від Zepter International | з 0 коментарями
Цептер Україна 
Поділитися на: